priprema

  1. Iščetkajte krumpir pod mlazom vode. Kuhajte ga 10-15 minuta u slanoj vodi. Ocijedite te prerežite po želji.
  2. Operite papriku, prerežite, očistite te narežite na komade. Operite filete te posušite kuhinjskim papirom.
  3. Nakapajte ribu s obje strane sa 2 žlice soka od limuna, posolite te popaprite. Ogulite kobasicu te narežite na tanke ploške. Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva.
  4. Stavite krumpir u namašćeni kalup za pitu. Operite timijan, natrgajte listiće te pospite po krumpiru. Dodajte preostali sok od limuna.
  5. Po tome raspodijelite komade paprike i ribu te stavite na to ploške kobasice. Pecite u zagrijanoj pećnici oko 15 minuta. Po želji ukrasite listićima timijana.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte