priprema

  1. Meso ribe narežite na kockice. Limun operite pa nasitno naribajte koricu, koju zatim dodajte ribi. S kriški tosta odrežite koru pa kruh nasitno naribajte.
  2. Začinsko bilje isperite pod mlazom vode pa otrgnite listiće sa stabljika. Sve sastojke štapnim mikserom usitnite u pire, a zatim u smjesu dodajte jaje.
  3. Začinite smjesu paprikom i čilijem, posolite je pa sve sastojke temeljito promiješajte. Lim obložite papirom za pečenje.
  4. Vlažnim rukama oblikujte male popečke, a zatim svaki premažite uljem ili rastopljenim maslacem. Pecite ih 20-25 minuta u pećnici unaprijed zagrijanoj na 180 stupnjeva.
  5. Za vrijeme pečenja popečke još jednom premažite uljem ili maslacem. Poslužite ih sa salatom pripremljenom od sezonskog povrća.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte