priprema

  1. Papriku raspolovite, izvadite sjemenke i bijele dijelove, operite i narežite na šire trake.
  2. Patlidžan i tikvicu operite, narežite na tanke ploške i u pripremljenoj posudi nakapajte ekstradjevičanskim maslinovim uljem.
  3. Potom papriku, patlidžan i tikvicu zajedno prepržite u grill tavi. Pećnicu zagrijte na 200 °C. Filete operite, osušite i svaki uzdužno razrežite na dvije duge trake.
  4. Svaki komad ribljeg mesa natrljajte protisnutim češnjakom, posolite i pospite listovima origana.
  5. Na pastrvu rasporedite pečeno povrće i komade mesa, zamotajte, zavežite kuhinjskim koncem i složite u posudu za pečenje namazanu uljem.
  6. Pecite 10 minuta. Operite jabuke, izvadite im koštice i narežite ih na deblje štapiće. S
  7. alatu operite, narežite na rezance i promiješajte s jabukama, senfom krupnog zrna, octom i vrhnjem. Poslužite uz riblje svitke.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte