priprema

  1. Očistite gljive i povrće. Šampinjone i mahune prerežite, mladi luk narežite na kolute, a malo zelenih dijelova stavite na stranu. Kukuruz ocijedite.
  2. Gljive, mahune i mladi luk pržite 2-3 minute u tavi na ulju uz povremeno okretanje. Dodajte protisnuti češnjak pa posolite i popaprite.
  3. Ulijte temeljac i dodajte kukuruz. Kuhajte otklopljeno 4-5 minuta. Operite ribu, posušite je i narežite na komade. Začinite je solju, paprom i sokom od limuna.
  4. Zajedno s prerezanim rajčicama dodajte je povrću pa kuhajte oko 5 minuta. Izvadite ribu, povrće i gljive. U umak umiješajte vrhnje, dodajte škrob i začinite.
  5. Kuhane sastojke poslužite s umakom i zelenim dijelovima mladog luka. Pospite paprom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte