priprema

  1. Želatinu namočite u vodu da omekša. Izmiješajte svježi kravlji sir, mlijeko i hren. Začinite ih solju, paprom i sokom od limuna.
  2. Omekšalu želatinu otopite u maloj posudi, umiješajte 2 žlice smjese od sira te zatim želatinu umiješajte u cijelu smjesu. Stavite u hladnjak.
  3. Kad se počne želirati, stucite slatko vrhnje i umiješajte ga u sirnu smjesu. Dobro začinite solju i paprom.
  4. Kalup za terinu obložite prozirnom folijom. Naizmjence stavljajte smjesu od sira, kavijar od lososa i lososove filete. Završite sirnom smjesom.
  5. Terinu pokrijte folijom te je ostavite u hladnjaku tri sata. Prije posluživanja iskrenite je na pladanj i narežite na komade. Poslužite sa salatom.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte