priprema

  1. Ananas i marelice narežite na kockice, a 1 ljutiku staklasto popirjajte na žlici maslaca.
  2. Umiješajte ananas, marelice i aromate u prahu, podlijte sa 100 ml temeljca pa kuhajte oko 20 min dok se umak ne zgusne. Povremeno ga promiješajte.
  3. Krumpir ogulite, operite i narežite na kocke.
  4. Na drugoj žlici maslaca propirjajte drugu ljutiku i češnjak, dodajte krumpir i curry, vrhnje i 500 ml temeljca pa ostavite da krčka oko 20 min.
  5. Filete oplahnite, posušite i pokapajte sokom od limete, posolite i narežite na manje komade pa ih pržite na žlici maslaca sa svih strana 8 min.
  6. Uz ovo jelo poslužite salatu od graha, kukuruza, luka i rajčica začinjenu sa solju paprom, uljem i octom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte