priprema

  1. Blitvu operite, protresite, bijeli dio stabljike odrežite i narežite na 6 komada.
  2. Krastavac ogulite, naribajte i ocijedite pa pomiješajte s jogurtom, sokom od limuna te nasitno nasjeckanim češnjakom i maslinovim uljem, koje dodajte prema okusu.
  3. Filet lososa narežite na 12 komada. Lisnato tijesto položite na radnu površinu, 2 lista premažite maslacem pa na njih položite druga dva lista tijesta.
  4. Oba tijesta narežite na 6 kvadrata. Na svaki kvadrat stavite komadić blitve i ribe, posolite, pokrijte komadićem blitve i preklopite tako da nastane trokut.
  5. Položite napunjeno tijesto na lim obložen papirom za pečenje, premažite ostatkom maslaca i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Poslužite uz tzatziki.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte