priprema

  1. Očistite i operite špinat. Blanširajte ga kratko u slanoj vodi, ocijedite pa dobro istisnite. Potom nasitno nasjeckajte špinat.
  2. Operite i natrgajte začinsko bilje, a potom nasitno nasjeckajte. Uklonite koricu s tosta pa narežite na kocke. Ocijedite ricottu.
  3. Pomiješajte špinat s tostom, ricottom, začinskim biljem i jajima. Dobro začinite solju, paprom i muškatnim oraščićem.
  4. Stavite smjesu u slastičarsku vrećicu s okruglim nastavkom. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Nadjenite cannellone smjesom od špinata.
  5. Stavite ih u namašćeni kalup za složenac, prelijte umakom od rajčica pa pecite oko 35 minuta. Nakon 20 minuta pečenja po cannellonima razmrvite kozji sir.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte