priprema

  1. Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi al dente. Operite začinsko bilje pod mlazom vode pa ga posušite.
  2. Za pesto otrgajte listiće bosiljka, pa ga sitno nasjeckajte, pomiješajte s pinjolima, parmezanom i 4 žlice ulja. Posolite i popaprite.
  3. Ogulite kozice do repa. Odstranite im crijeva, isperite ih pod mlazom vode pa ih posušite.
  4. Oljuštite češnjak, sitno ga nasjeckajte i zagrijte s ružmarinom na 4 žlice ulja. Na tome pecite kozice sa svake strane po 1 min.
  5. Posolite ih, popaprite i stavite na stranu da se začini prožmu. Za to vrijeme nekoliko ih puta prelijte vrući uljem.
  6. Izmiješajte tjesteninu i pesto te poslužite s kozicama i ružmarinom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte