PRIPREMA

  1. U veliku loncu zakuhajte vodu. Kad zakipi, u nju ubacite cvjetaču narezanu na manje komade. Kuhajte je toliko dugo da omekša.
  2. Za to vrijeme komorač očistite i narežite na tanke ploške. Propirjajte ga na žlici maslinova ulja s nasjeckanim lukom tako da omekša.
  3. Zatim ih pogurajte uz rub tave pa ulijte preostalu žlicu ulja i dodajte dodajte kuhanu cvjetaču. Dobro promiješajte i ulijte vrhnje za kuhanje.
  4. Smanjite vatru tako da bude potpuno lagana, pa u vodi u kojoj se skuhala cvjetača skuhajte i tjesteninu, prema uputi na pakiranju.
  5. Ocijedite je i umiješajte u umak tako da se prožme sa svim sastojcima. Po želji pospite naribanim parmezanom i ukrasite listićima bosiljka.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte