priprema

  1. U loncu rastopite maslac pa prepržite nasitno nasjeckani luk, na kriške narezane stabljike celera i komadiće paprika iz kojih ste prethodno odstranili središnji dio sa sjemenkama.
  2. U lonac zatim dodajte oprane i na ploške narezane tikvice te narezane rajčice. Kratko iz prepržite, a zatim umiješajte skuhanu tjesteninu.
  3. Natrgajte listiće timijana pa ih umiješajte u tjesteninu. Sve sastojke posolite i poparite, a zatim ih stavite u kalup za nabujak. Pećnicu unaprijed zagrijte na 180 °C.
  4. Mozzarellu natrgajte na komadiće ili je narežite, a zatim njome prekrijte nabujak. Zapecite nabujak tako da sir poprimi zlatnu boju. Zapečene porcije po želji ukrasite narezanim listićima bosiljka ili peršina.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte