priprema

  1. Kuhajte tjesteninu oko 5 minuta u slanoj vodi pa je ocijedite. Oljuštite i nasjeckajte luk. Očistite i usitnite gljive. Popržite pinjole u tavi pa stavite na tanjur.
  2. Ugrijte u tavi maslac te popržite luk. Dodajte gljive te pirjajte dok ne ispari nastala tekućina. Začinite solju, paprom i muškatnim oraščićem. Zajedno s pinjolima umiješajte u svježi sir.
  3. Kuhajte rajčice i temeljac oko 5 minuta. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Nadjenite tjesteninu kremom od sira.
  4. Stavite umak od rajčica u kalup za složenac, a na to tjesteninu. Pospite sirom pa pecite oko 25 minuta.Nasjeckajte bosiljak pa na kraju pospite jelo.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte