priprema

  1. Operite matovilac, očistite, protresite i grubo usitnite. Izmiksajte lješnjake zajedno s oba ulja. Začinite senfom, solju i paprom.
  2. Operite riblji filet, posušite pa narežite na tanke trake. Operite limun vrućom vodom te posušite. Naribajte koru te istisnite sok.
  3. Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ugrijte maslinovo ulje s maslacem u tavi te pržite ribu oko 3 minute. Dodajte koru od limuna i 2 žličice soka od limuna.
  4. Pancetu narežite na sitne kockice i popržite je na suhoj tavi dok je postane hrskava. Izvadite je iz tave na kuhinjski papir da se ocijedi masnoća.
  5. Posolite i popaprite ribu. Pomiješajte pesto s 1-2 žlice vruće vode u kojoj se kuhala tjestenina. Ocijedite tjesteninu, pomiješajte s pestom, pospite pancetom i poslužite.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte