PRIPREMA

  1. Kupus očistite od korijena i tvrdih rebara pa listove natrgajte na komade srednje veličine. Krumpir ogulite i narežite na kockice.
  2. U veliku loncu zagrijte puno vode; kad zakipi u njoj 20 minuta kuhajte krumpir i kupus.
  3. Dodajte pizzocchere (ili druge rezance) i kuhajte još 10 minuta (ili prema uputi na pakiranju). Procijedite.
  4. Za to vrijeme sir narežite na kockice.
  5. Maslac rastopite u manjem loncu ili tavi pa na njemu kratko propirjajte kadulju i češnjak.
  6. U duboku zagrijanu zdjelu stavite sloj kuhane tjestenine i povrća. Prelijte dijelom maslaca s kaduljom i češnjakom te pospite kockicama sira i parmezanom.
  7. Nastavite redati slojeve dok ne potrošite sve sastojke. Poslužite odmah.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte