priprema

  1. Narežite mladi luk na kolute debljine oko 1 cm, brokulu na komade, apapriku na trakice. Stavite klice u sito, operite hladnom vodom pa ocijedite.
  2. Oljuštite češnjak i nasjeckajte ga. Gljive narežite na tanke trake ili komade. Skuhajte rezance u loncu u slanoj vodi prema uputama s pakiranja.
  3. U međuvremenu ugrijte ulje u velikoj tavi ili woku. Popržite na ulju mladi luk i češnjak. Dodajte bukovače, brokulu i papriku te pirjajte oko 3 minute.
  4. Potom dodajte klice od soje pa sve začinite umakom od soje, solju i paprom. Ostavite kratko na laganoj vatri. Ocijedite rezance.
  5. Začinite povrće još jednom solju, paprom i umakom od soje te poslužite s tjesteninom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte