PRIPREMA

  1. Pomiješajte jaja, žumance, brašno, kurkumu i prstohvat soli. Dodajte 1 žlicu ulja. Zamijesite i ostavite u foliji da odstoji oko sat vremena u hladnjaku.
  2. U međuvremenu nasjeckajte luk i mrkvu te pržite na žlici ulja 3-4 minute. Dodajte sok pa reducirajte tekućinu. Umiješajte med, kim i fetu te začinite.
  3. Nasjeckajte špinat, bosiljak, orahe i češnjak. Izmiksajte s 30 g parmezana i preostalim uljem, a potom začinite.
  4. Pola tijesta premažite bjelancem te na to stavite hrpice nadjeva. Prekrijte preostalim tijestom, pritisnite i izrežite. Kuhajte 4 minute u slanoj vodi.
  5. Poslužite s pestom i parmezanom.

 

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte