Pinjole popržite na suho do zlatnosmeđe boje. Kadulji i timijanu listiće otrgnite i usitnite. Bundevu narežite na tanje ploške veličine 1 cm.
Luk oljuštite i narežite na kockice. U tavici zagrijte ulje pa propirjajte luk da postane staklast. Dodajte bundevu i začinsko bilje pa pirjajte još 2 minute.
Podlijte vinom, umiješajte juhu, začinite solju i paprom te kuhajte oko 20 minuta. Tjesteninu skuhajte u dosta slane vode prema uputi na pakiranju da bude al dente.
Ocijedite je pa izmiješajte s bundevom. Po potrebi još posolite i popaprite. Tjesteninu pospite usitnjenom mozzarellom ili parmezanom i pinjolima.
Komentari
recept ko i obicno nema veze sa slikom. nit je bundeva obradjena ko u receptu, niti je na slici mozzarella.
recept ko i obicno nema veze sa slikom. nit je bundeva obradjena ko u receptu, niti je na slici mozzarella.