priprema

  1. Operite bundevu, prerežite je, očistite i narežite na kocke. Oljuštite i nasjeckajte luk i češnjak.
  2. Zarežite rajčice, stavite na 10-15 sekundi u kipuću vodu, potom oplahnite, ogulite i usitnite. Operite meso, posušite i narežite na kockice.
  3. U velikom loncu zagrijte ulje te popržite meso uz često okretanje. Potom izvadite meso. U masnoću od prženja stavite luk i češnjak. Ulijte vino.
  4. Dodajte rajčice i bundevu te začinite solju, paprom, curryjem, timijanom i šećerom. Kuhajte oko 10 minuta. Dodajte potom meso pa ostavite da vrije još 5 minuta.
  5. Začinite solju, paprom i curryjem. Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi prema uputama na pakiranju. Ocijedite je pa pomiješajte s raguom. Poslužite posuto naribanim parmezanom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte