priprema

  1. Očistite gljive pa ih prerežite ili raščetvorite. Oljuštite i nasjeckajte luk i češnjak. Sve pržite u velikoj tavi miješajući oko 5 minuta, začinite pa izvadite.
  2. Stavite origano, temeljac i sok od limuna u tavu na masnoću od prženja te ostavite da polako vrije oko 5 minuta. Umiješajte kremu za kuhanje pa začinite.
  3. Očistite brokulu i razdijelite na komade. Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi prema uputama na pakiranju (oko 10 minuta), a posljednjih 7 minuta kuhajte s tjesteninom i brokulu.
  4. Operite peršin, posušite, natrgajte pa narežite listiće na veće komade. Pomiješajte s korom od limuna te začinite.
  5. Ocijedite tjesteninu i brokulu, pomiješajte s gljivama, sokom od limuna, solju i paprom pa poslužite. Po želji pospite parmezanom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte