priprema

  1. Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi prema uputama na pakiranju pa je ocijedite. Grašak kratko prokuhajte u slanoj vodi pa ga ocijedite. Ako koristite grašak iz konzerve, dobro ga isperite i ocijedite.
  2. Bosiljak operite, posušite i nasjeckajte. Parmezan naribajte. Mozzarellu ocijedite pa narežite na kockice. Pećnicu zagrijte na 190 stupnjeva.
  3. Tjesteninu pomiješajte s parmezanom, mozzarellom, graškom i polovicom bosiljka. Dodajte protisnuti češnjak.
  4. Jaja i mlijeko razmutite, posolite i popaprite, a potom pomiješajte s tjesteninom. Namastite kalup za pitu (promjera 16 cm).
  5. Dodajte tjesteninu pa pecite 40-45 minuta. Poslužite vruće i posuto preostalim bosiljkom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte