priprema

  1. Povrće operite i očistite. Celer narežite na kockice, a poriluk na tanke ploške. Ljutiku oljuštite i nasjeckajte. Sve stavite u lonac. Đumbir ogulite i naribajte po povrću.
  2. Dodajte 1 litru vode i lovor pa kuhajte oko 30 minuta. Juhu procijedite u lonac. Povrće propasirajte i začinite. Juhu ponovno ugrijte.
  3. Rajčice umiješajte te začinite začinima i sokom od limete. Umiješajte vrhnje i kuhajte još 4-5 minuta. Operite losos, posušite i narežite na kocke veličine 1 cm.
  4. Losos i vlasac stavite u juhu i pustite da stoji 2 minute. Začinite i ukrasite koprom. Po želji u juhu dodajte komadiće prepečenog kruha sa začinskim biljem.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte