priprema

  1. Luk, češnjak i mrkvu narežite na sitne komade i pržite na ulju. Prvo prepržite mrkvu, a zatim dodajte luk i češnjak te pirjajte dok ne dobiju zlatnožutu boju.
  2. Povrće pospite curryjem, čilijem i brašnom; sve malo prepržite, a potom dodajte temeljac te uz stalno miješanje ostavite neka proključa.
  3. Kad povrće omekša, izmiksajte ga u blenderu i dodajte ¾ kokosova mlijeka. U dobivenu juhu dodajte đumbir i promiješajte (đumbir možete i izostaviti ako ne volite njegov intezivan okus).
  4. Meso operite, narežite ga na kockice te nataknite na drvene štapiće. Začinite i prepržite na ulju. Juhu servirajte u tanjur, dodajte malo kokosova mlijeka (od ostatka) i promiješajte. Pospite juhu korijandrom i poslužite s ražnjićima.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte