priprema

  1. Gljive ostavite da se namaču u vodi oko 20 minuta. Korijen korijandra operite, češnjak oljuštite, čili očistite pa sve nasitno nasjeckajte i zgnječite u glatku pastu.
  2. Umiješajte mljeveno meso i kozice. Ocijedite gljive i dobro ih istisnite. Smjesu od mljevenog mesa i gljive popržite na ulju.
  3. Začinite paprom te ribljim i sojinim umakom. Ulijte temeljac pa zakuhajte. Ogulite krastavce, prerežite po dužini, uklonite koštice pa narežite na ploške.
  4. Tofu narežite na kockice. Mladi luk operite i očistite pa narežite na komade. Sve ugrijte u juhi.
  5. Operite listiće korijandra, nekoliko ih ostavite za ukrašavanje, a preostale nasjeckajte. Dodajte ih juhi i začinite pa ukrasite preostalim listićima korijandra.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte