priprema

  1. Očistite kelj, uklonite tvrdi dio, a listove narežite na trake. Oljuštite i nasjeckajte luk. Očistite i usitnite preostalo povrće. Ogulite krumpir, operite i narežite na komade 1 cm.
  2. Ugrijte ulje u loncu te propirjajte luk. Dodajte mrkvu, krumpir, poriluk, korijen peršina te koncentrat rajčice, popržite pa začinite.
  3. Ulijte temeljac, zakuhajte pa na laganoj vatri kuhajte 15 minuta. Ocijedite grah i operite pa opet ocijedite.
  4. Dodajte juhi zajedno s keljom i sirovom tjesteninom te kuhajte još 10 minuta. Umiješajte parmezan te pikantno začinite.
  5. Maknite sa štednjaka, ostavite da kratko odstoji te poslužite.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte