priprema

  1. Krumpir skuhajte, ogulite i zgnječite. Kvasac i prstohvat šećera rastopite u 100 ml mlake vode te ostavite da se diže oko 5 minuta.
  2. Potom zamijesite s brašnom, krumpirom, žličicom soli, 2 žlice ulja, mineralnom vodom i prstohvatom papra. Ostavite da se diže oko 90 minuta.
  3. Potom pritisnite smjesu debljine prsta na namašćeni lim te ostavite da se diže još sat vremena.
  4. Premažite uljem. Vrhove prstiju utisnite duboko u tijesto. Pećnicu zagrijte na 220 stupnjeva. Mozzarellu narežite na kockice i raspodijelite po tijestu.
  5. Rajčice utisnite u tijesto. Pospite origanom i pecite 30-35 minuta.

Preporučujemo

Komentari

    1. Poštovani, ima raznih recepata za focacciu,a ova je focaccia osobito sočna jer je u tijesto dodan krumpir.
      Nadamo se da ćete je isprobati i da ćete uživati u okusu 😉

Tvoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte