priprema

  1. Ogulite celer, grubo ga naribajte pa ga stavite u kipuću posoljenu vodu i kuhajte 3 minute. Skuhani celer ocijedite u cjedilu.
  2. Limunovu koricu pomiješajte s maslacem, posolite, popaprite, dodajte sok od limuna pa maslac pjenasto izmiješajte.
  3. Francuski kruh prerežite napola, a zatim svaku polovicu još jednom prerežite napola po dužini.
  4. Štapiće od rakova narežite na trake pa ih stavite u zdjelu zajedno s celerom i mladim lukom narezanim na kolute.
  5. Dodajte majonezu pomiješanu s kiselim vrhnjem, posolite i popaprite. Francuski kruh lagano prepecite u kontakt grillu ili u pećnici.
  6. Još vrući kruh premažite maslacem s okusom limuna, a zatim i namazom s rakovima.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte