priprema

  1. Umijesite glatko tijesto od sira, omekšalog narezanog maslaca, soli i parmezana. Zamotajte ga u prozirnu foliju i odložite u hladnjak na oko 30 minuta.
  2. Za umak: očistite paprike i čili papričicu, oljuštite luk i češnjak te sve sitno nasjeckajte. Zagrijte ulje na tavici pa propirjajte povrće.
  3. Ostavite da se ohladi pa promiksajte štapnim mikserom, umiješajte vrhnje, posolite i popaprite.
  4. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
  5. Od tijesta oblikujte kruščiće i stavljajte ih na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Razmutite žumance s mlijekom, premažite kruščiće i pecite 20-30 minuta.
  6. Poslužite s umakom.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte