priprema

  1. Operite krumpir te ga kuhajte s korom u slanoj vodi oko 15 minuta. Ocijedite, ogulite i narežite na veće komade. Operite i očistite povrće. Nasjeckajte luk i češnjak.
  2. Narežite na komade papriku, tikvicu, patlidžani šunku. Ugrijte maslinovo ulje u tavi. Staklasto propirjajte luk i češnjak. Umiješajte povrće, šunku i origano pa pirjajte 5 minuta.
  3. Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva. Ocijedite i nasjeckajte rajčice. Dodajte ih povrću zajedno s rižinim mlijekom pa zakuhajte. Umiješajte škrob, zakuhajte pa začinite.
  4. Pomiješajte s krumpirom u kalupu za složenac. Dodajte krem sir, pecite oko 25 minuta te na kraju ukrasite po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte