PRIPREMA

  1. Sve sastojke stavite u posudu u kojoj ćete mijesiti, dodajte 150 ml tople vode, pa pet minuta miješajte mikserom (spiralnim nastavcima za tijesto), dok ne dobijete glatku masu.
  2. Prekrijte posudu kuhinjskom krpom i ostavite da 30 minuta odstoji na toplom. Izvadite tijesto na pobrašnjenu podlogu i još ga jednom promijesite rukama.
  3. Nakon toga tijesto preselite na lim obložen papirom za pečenje. Prekrijte ga krpom i ostavite da se još 30 minuta diže na toplom. Pećnicu zagrijte na 240 stupnjeva.
  4. Nožem na tijestu napravite nekoliko rezova dubokih centimetar pa ga premažite vodom i pospite s malo brašna.
  5. Kruh pecite na najnižoj poziciji desetak minuta, a nakon toga smanjite temperaturu na 220 stupnjeva pa pecite još 35 minuta.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte