priprema

  1. Breskve operite, a zatim odrežite eventualne trule dijelove. Nakon toga ih prerežite napola i uklonite koštice. Meso bresaka narežite na kockice.
  2. Iz jalapeňo papričice odstranite sjemenke, a zatim je operite i narežite na tanke kriške. Rajčice operite, prerežite ih napola, odstranite sjemenke pa ih narežite na kockice.
  3. Zelenu papriku po dužini prerežite napola, odstranite sjemenke i bijelu kožicu, a zatim i nju narežite na kockice. Sve sastojke stavite u veliku zdjelu.
  4. Ogulite luk i nasitno ga nasjeckajte. Grančice korijandra operite, otresite vodu, a zatim nasjeckajte listiće.
  5. Korijandar zajedno s lukom dodajte ostalim sastojcima, nakapajte smjesu sokom od limete i promiješajte.
  6. Gotovu salsu stavite na 1 sat u hladnjak. Poslužite je s tortilja čipsom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte