Priprema

  1. Tost narežite na kockice i prepržite na 4 žlice ulja. Oljuštite i nasjeckajte
    2 režnja češnjaka pa ga dodajte tostu i popržite.
  2. Prebacite tost na papirnati ubrus da se ocijedi višak ulja. Salatu očistite, operite, ocijedite i narežite na trake.
  3. Pileći odrezak oplahnite, posušite ubrusom i narežite na kockice pa ga pržite 3 minute na 2 žlice ulja te na kraju posolite i popaprite.
  4. Ostatak češnjaka oljuštite i protisnite te dobro izmiješajte sa sokom od limuna, senfom, worcesterom, žumancima i ostatkom ulja.
  5. Dodajte sol, papar i smjesom prelijte salatu. Na salatu posložite meso i pržene kockice tosta. Pospite parmezanom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte