priprema

  1. Premažite šnite kruha uljem, natrljajte ih prerezanim polovicama češnjaka, lagano posolite pa stavite na grill tavu i zapecite dok se ne pokažu linije od tave.
  2. Izvadite iz tave, ostavite da se lagano ohlade pa zdrobite na veličinu zalogaja. Tofu narežite na šnite, premažite uljem te također zapecite na grillu i narežite na kockice.
  3. Za dressing: zamiješajte ocat, maslac od kikirikija, sezamovo ulje i malo soli. Razrijedite s oko 100 ml vruće vode.
  4. Luk narežite na tanke trakice, rajčicu na veličinu zalogaja, a masline na komadiće.U posudu za posluživanje stavite kockice tofua.
  5. Prelijte dressingom, zatim dodajte kockice kruha i pomiješajte. Na kraju dodajte narezano povrće pa sve lagano promiješajte.
  6. Po želi ukrasite svježim začinskim biljem.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte