Priprema

  1. Očistite lignje i razrežite ih po dužini i širini. Kožu ogulite i nožem napravite male “zareze“ s jedne i druge strane jer će termička obrada biti jako kratka.
  2. Na narezane lignje dodajte sok od limete i malo soja sosa. Pustite da odstoji oko 5 minuta.
  3. Papriku i luk narežete na tanke rezance. Stavite u zdjelu, dodajte malo sezama, soka od limete, ulja, chillija, komadić svježeg korijandera, malo đumbira i soja sosa.
  4. Narezane i marinirane lignje lagano zalijete vrelom vodom. To je sva termička obrada koja je potrebna, pustite da odstoje 15-20 sekundi i izvadite ih na dasku.
  5. Narežite lignje na manje komadiće, stavite ih zdjelu s povrćem, dodajte malo kikirikija i ukrasite limetom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte