priprema

  1. Medvjeđi luk i špinat operite i posušite pa im odrežite tvrde peteljke. Nekoliko listova medvjeđeg luka narežite na trakice, a ostatak nasjeckajte.
  2. Salatu očistite, properite i natrgajte na manje komade. Krastavac operite i narežite na tanke kolutove.
  3. Mango ogulite, odvojite meso od koštice pa ga, već prema želji, izrežite na kockice ili krupnije komade.
  4. Pripremljene sastojke za salatu, osim sjeckanog medvjeđeg luka, pomiješajte i rasporedite na 4 tanjura.
  5. Umiješajte preljev od maslinova ulja, soli, papra i sjeckanog medvjeđeg luka.
  6. Mladi luk operite, očistite i narežite na kolutiće, a očišćenu ljutu papričicu prerežite napola i sitno nasjeckajte. Oboje dodajte preljevu pa ga dosolite i popaprite.
  7. Pokapajte salatu preljevom pa poslužite sa pečenom piletinom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte