priprema

  1. Stavite kus-kus u veliku posudu. Prelijte kipućim temeljcem, poklopite pa ostavite da odstoji oko 10 minuta.
  2. U međuvremenu očistite papriku, operite i narežite na kockice. Ogulite krastavac, očistite, prerežite po dužini, uklonite sjemenke te narežite na trake.
  3. Pripremite mladi luk te narežite na tanke kolute. Oljuštite češnjak i luk. Nasjeckajte češnjak, a luk narežite na tanke trake.
  4. Operite začinsko bilje, posušite, natrgajte i nasjeckajte listiće. Zajedno s povrćem dodajte kus-kusu te promiješajte.
  5. Umiješajte ocat i maslinovo ulje te začinite solju i paprom. Raspodijelite u manje čaše, ukrasite po želji začinskim biljem te poslužite s čipsom od kruha.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte