Priprema

  1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite. Paprike prepolovite, odstranite im koštice pa ih operite i narežite na trake.
  2. Kukuruz ocijedite i narežite na manje komade, a luk oljuštite i narežite na ploške. Rajčice operite i prepolovite. Krastavac ogulite i narežite na ploške.
  3. Odreske posušite ubrusom pa ih pržite na 2 žlice ulja po 2 minute sa svake strane. Posolite ih i popaprite te ostavite da kratko odstoje u foliji.
  4. Povrće začinite solju, paprom te pomiješajte s tjesteninom, ostatkom ulja, octom i sa 2 žlice nasjeckanog peršina.
  5. Odreske narežite na komadiće i rasporedite po salati. Ukrasite kiselim vrhnjem.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte