priprema

  1. Kuhajte jaja 9 minuta (utvrdo). Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi prema uputama na pakiranju. Operite i očistite povrće.
  2. Narežite tikvice na prutiće, a papriku na trake. Ocijedite i prerežite mini rajčice. Ocijedite i oplahnite jaja i tjesteninu, a tjesteninu potom temeljito ocijedite.
  3. Ugrijte oko 2 žlice ulja u velikoj tavi te pirjajte tikvice oko 4 minute uz stalno miješanje. Na kraju dodajte papriku te vrlo kratko pirjajte.
  4. Začinite solju i paprom. Povrću dodajte temeljac, preostalo ulje i ocat. Začinite solju, paprom i šećerom. Dodajte tjesteninu i rajčice te raspodijelite po zdjelicama.
  5. Oljuštite jaja, narežite svako na osam ili četiri komada te poslužite na salati. Operite peršin, posušite ga, natrgajte listiće te ukrasite salatu.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte