priprema

  1. Kuhajte jaja 9 minuta (utvrdo). Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi prema uputama na pakiranju. Operite i očistite povrće.
  2. Narežite tikvice na prutiće, a papriku na trake. Ocijedite i prerežite mini rajčice. Ocijedite i oplahnite jaja i tjesteninu, a tjesteninu potom temeljito ocijedite.
  3. Ugrijte oko 2 žlice ulja u velikoj tavi te pirjajte tikvice oko 4 minute uz stalno miješanje. Na kraju dodajte papriku te vrlo kratko pirjajte.
  4. Začinite solju i paprom. Povrću dodajte temeljac, preostalo ulje i ocat. Začinite solju, paprom i šećerom. Dodajte tjesteninu i rajčice te raspodijelite po zdjelicama.
  5. Oljuštite jaja, narežite svako na osam ili četiri komada te poslužite na salati. Operite peršin, posušite ga, natrgajte listiće te ukrasite salatu.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte