PRIPREMA

  1. Krastavac operite, ogulite i izrežite na ploške. Cvjetaču očistite, podijelite na cvatiće i kuhajte oko 5 min. u posoljenoj vodi.
  2. Kuhano povrće ocijedite, prelijte hladnom vodom i ostavite da se dobro ocijedi. Operite i narežite rajčice.
  3. Začinsko bilje oplahnite, otresite vodu i fino ga nakošite. Sok od limuna umutite sa žumancem, solju, paprom i šećerom.
  4. Oljuštite i sitno nasjeckajte luk, pa i njega umiješajte. Malo po malo primiješajte ulje.
  5. Na kraju dodajte usitnjeno začinsko bilje, pomiješajte preljev s povrćem i ostavite 20 min da upije okuse.
  6. U međuvremenu operite rikolu i ocijedite je pa zajedno sa kukuruzom umiješajte u povrće.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte