priprema

  1. Oljuštite luk, narežite ga na tanke ploške i prelijte vrućom juhom da izgubi žestinu. Skuhajte kobasice, ogulite ih te narežite na tanke ploške.
  2. Prepolovite papriku, očistite je, operite i izrežite na trakice. Očišćenu i opranu rotkvicu naribajte na ploške, kao i kisele krastavce.
  3. Operite feferon, prerežite ga po dužini, očistite od sjemenki i sitno narežite.
  4. Izmiješajte ocat i senf, dodajte 100 ml tekućine od kiselih krastavaca te time prelijte luk.
  5. U zdjelu stavite kobasicu, rotkvicu, papriku, krastavce i feferon, dodajte preljev s lukom, pospite peršinom i vlascem te sve dobro izmiješajte.
  6. Dodajte soli i papra po ukusu pa ostavite 60 min u hladnjaku.Prije posluživanja salatu pokapajte uljem, ponovno promiješajte te je po potrebi dosolite.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte