priprema

  1. Pjenasto umutite jaja sa vrućom vodom. Pomješajte šećer i vanilin šećer pa ih usipajte u smjesu od jaja i sve zajedno mutite jos oko 2 min.
  2. Pomiješajte brašno, škrobno brašno i prašak za pecivo pa dodajte jajima lagano miksajući na najmanjoj brzini na kratko dok se sve ne sjedini.
  3. Tijesto izlijte u pleh koji ste predhodno obložili papirom za pečenje, veličine (30 x 40 cm) i zagladite površinu.
  4. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva oko 20-tak minuta, dok ne dobije zlatnu boju.
  5. Pečen i jos vruć biskvit odmah prabacite na kuhinjsku krpu(koju ste predhodno navlažili hladnom vodom) i odmah uvijte u roladu.
  6. Kada se malo ohladi, biskvit odmotajte i premažite marmeladom. Zamotajte ga u roladu i pospite šećerom u prahu.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte