priprema

  1. Jaja pjenasto stucite sa šećerom. Zatim umiješajte limunovu koru, 1 prstohvat soli, desertno vino, mlijeko i ulje te promiješajte.
  2. Prašak za pecivo i brašno prosijte u posudu, dodajte ih u snijeg od jaja i dobro izmiješajte. Ako je tijesto pregusto, ulijte malo mlijeka.
  3. U manji kalup za pečenje kolača namašćen uljem ulijte tijesto pa ga pecite 35-40 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 ºC.
  4. Potom oprezno odvojite kolač od ruba posude i prebacite ga na kuhinjsku rešetku.
  5. Prije posluživanja biskvit narežite na komade, pospite ih šećerom u prahu te poslužite s komadićima voća, kuglom sladoleda ili šlagom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte