priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Narežite (ne presitno) 100 g oraha. Nasitno narežite čokoladu. Rastopite maslac.
  2. Pomiješajte šećer i kakao te umiješajte maslac i rum. Potom dodajte jaja i brašno te umiješajte orahe i komade čokolade.
  3. Obložite lim papirom za pečenje te prepolovite s pomoću trake aluminijske folije. Jednu polovicu premažite tijestom te pecite oko 30 minuta.
  4. Za preljev najprije rastopite šećer da lagano dobije smeđu boju. Potom dodajte 100 ml vode. Zakuhajte te umiješajte maslac.
  5. Zarežite kolač na 24 komada, obložite sa polovicama oraha te prelijte preljevom. Pecite još 5 minuta.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte