PRIPREMA

  1. Žumanca pjenasto izmiješajte sa šećerom. Dodajte kakao koji ćete polako prosijati kroz sito pa sve zajedno dobro promiješajte.
  2. Od bjelanaca u koja ste dodali prstohvat soli stucite čvrsti snijeg, koji zatim lagano umiješajte u smjesu s kakaom.
  3. Tijesto ulijte u lim obložen papirom za pečenje pa ga pecite 7-8 minuta na 190 °C. Od vruće ploče tijesta pažljivo odvojite papir za pečenje.
  4. Kuhinjsku krpu pospite šećerom u prahu pa u nju umotajte tijesto, oblikujte roladu i ostavite je da se ohladi.
  5. Nakon toga razmotajte roladu, pokapajte je likerom, premažite šlagom u koji ste dodali učvršćivač, ravnomjerno ga razmažite i ponovno smotajte.
  6. Desert pospite kakaom ili naribanom čokoladom, a možete ga i ukrasiti voćem.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte