priprema

  1. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Manji kalup za pečenje lagano namastite. Maslac rastopite s vanilin šećerom na laganoj vatri. Maknite s vatre i umiješajte šećer.
  2. Ostavite da se hladi oko 5 minuta. Za to vrijeme u posudi za miješanje prosijte zajedno brašno, prašak za pecivo i sol.
  3. Kad se rastopljeni maslac sa šećerom lagano ohladi, miješajući drvenom kuhačom, umiješajte jaja. Umiješajte i prosijano brašno, a na kraju i kockice bijele čokolade.
  4. Smjesu ulijte u pripremljen kalup i razmažite u ravnomjeran sloj. Pecite oko 30 minuta.
  5. Ostavite da se hladi u kalupu 10 minuta prije nego što narežete na ploške. Ukrasite po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte