priprema

  1. Piškote grubo razmrvite. Pomiješajte ih s bademima i tekućim maslacem.
  2. Pritisnite na dno kalupa za tortu (promjera 22 cm) te stavite na 30 minuta u hladnjak da se stvrdne. Filetirajte naranče te ih grubo narežite. Nakapajte ih camparijem.
  3. Omekšajte želatinu. Pomiješajte sir, jogurt, šećer u prahu i sok od limuna. Stucite vrhnje u šlag.
  4. Ocijedite naranče, campari sačuvajte, stavite u posudu i zagrijte. Zgnječite želatinu da se dobro ocijedi, rastopite je u campariju, a zatim umiješajte u smjesu od sira.
  5. Umiješajte šlag i naranče. Stavite na biskvit, a potom u hladnjak na oko 4 sata. Ocijedite mandarine, nadjenite tortu pa je pospite aromatiziranim šećerom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte