priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva. Odvojite bjelanca od žumanaca. Stucite snijeg od bjelanaca i 75 g šećera.
  2. Kremasto pomiješajte žumanca sa 75 g šećera i vanilin šećerom. Pomiješajte lješnjake, brašno i prašak za pecivo te dodajte zajedno sa snijegom.
  3. Pecite u kalupu (promjera 26 cm) obloženom papirom za pečenje 40-50 minuta te ostavite da se ohladi. Odrežite gornju trećinu pa je razmrvite.
  4. Stucite vrhnje za šlag, učvršćivač i 1 žlicu šećera. Pomiješajte sir, prašak za cappucccino i šećer te umiješajte šlag.
  5. Raspodijelite po biskvitu, a potom rasporedite razmrvljeni biskvit i na kraju ostatak kreme.
  6. Tortu ostavite na najmanje 4 sata u hladnjak. Ukrasite nasjeckanim orasima.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte