priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Grubo usitnite čokoladu pa zajedno s maslacem stavite u metalnu posudu. Miješajte iznad posude s vrućom vodom dok se ne rastopi, a zatim ostavite da se ohladi.
  2. Stucite jaja sa šećerom. Dodajte rastopljenu čokoladu i maslac od kikirikija te stucite. Umiješajte vrhnje. Potom kuhačom umiješajte brašno i orahe.
  3. Stavite tijesto u lim obložen papirom za pečenje te zagladite. Pecite 30-35 minuta. Zatim izvadite iz pećnice te ostavite da se potpuno ohladi na kuhinjskoj rešetki.
  4. Narežite kolač na 30-ak jednakih kocki. Prije posluživanja ukrasite (po želji) miješanim bobicama, šlagom ili kakaom u prahu.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte