priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Pomiješajte brašno i prašak za pecivo te prosijte. Odvojite bjelanca od žumanaca.
  2. Stucite snijeg od bjelanaca te pritom uspite šećer i vanilin šećer. Umiješajte žumanca. Potom dodajte mješavinu s brašnom.
  3. Premažite tijesto po limu obloženom papirom za pečenje. Pecite oko 15 minuta. Izvadite i ostavite da se ohladi. Potom narežite na kocke (oko 5 x 5 cm).
  4. Nasjeckajte čokoladu te 350 g rastopite sa 75 g vrhnja u posudi uronjenoj u vruću vodu. Uronite kocke tijesta u kremu od čokolade, malo ocijedite, uvaljajte u mrvice kokosa pa ostavite da se posuši.
  5. Za kremu nasjeckajte preostalu čokoladu, rastopite je pa ohladite. Stucite šlag od preostalog vrhnja s učvršćivačima.
  6. Umiješajte čokoladu i namaz od lješnjaka. Prerežite čokoladne kocke, nadjenite ih kremom te ukrasite po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte