PRIPREMA

  1. Jaja umutite s malo vode, dodajte 2/3 brašna i ostatak vode. Umijesite glatko tijesto; mijesite ga na dasci posutoj ostatkom brašna tako da dobijete vrlo tvrdo tijesto. Razvaljajte ga na stroju za rezance i narežite kao rezance za juhu, što tanje. Neka budu dugački 15 do 20 cm. Od ove količine moći ćete napraviti 36 rolica: stavite rezance, preko njih žlicu mljevenih kikirikija i smotajte.
  2. Rolice složite u namašćen lim za pečenje i pecite na 200 stupnjeva dok ne porumene. Vruć kadaif prelijte vrelim šerbetom u koji ste iscijedili limun.

Savjet

Količinu vode i brašna možete promijeniti u odnosu na recept, ali nemojte dodati više jaja jer će inače tijesto biti vrlo tvrdo kad se ispeče.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte