priprema

  1. Razmrvite kekse pa ih pomiješajte sa 100 g maslaca. Pritisnite u namašćeni okrugli kalup (promjera 26 cm), a zatim stavite u hladnjak.
  2. Stavite grožđice u rum te ostavite da odstoji 30 minuta. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
  3. Stucite bjelanca u čvrst snijeg. Pjenasto pomiješajte sireve, sok i koru od limuna. Umiješajte škrob, snijeg i grožđice.
  4. Raspodijelite po biskvitu te pecite oko sat vremena.

Preporučujemo

Komentari

  1. Poštovani,
    1. u sastojcima navodite da ide 150 g maslaca a u pripremi navodite 100 g?!, 2. dalje u pripremi pišete stavite škrob koji uopće nije naveden u sastojcima.

Tvoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte